90 Point – Wine Spectator “Best Value” – Årgang 2016
★★★★★ – Ekstrabladet “Bedste Køb” – Årgang 2016
Hvert år udvælger kælderteamet på Columbia Crest druer fra deres bedste parceller til at lave ”GOLD Limited Release”, som er husets ypperste aftryk af, hvad der kan produceres af kvalitetsvin i Columbia Valley – til prisen!
Lavet på primært Cabernet Franc samt Syrah og Malbec. Fadlagring tilfører vinen en flot dybde og kompleksitet. Imødekommende bouquet med noter af hindbær, kirsebær og hyben. Som skabt til dansk julemad. Solbær, mørk chokolade og lakrids… Vinen får en luksusbehandling i kælderen. 17 mdr. på fad. Resultatet er overbevisende! Mørk, rig og silkeblød mod ganen, en smag af friske hindbær og saltet mørk chokolade.
Vinen får en luksusbehandling i kælderen. 17 mdr. på fad. Resultatet er overbevisende! Mørk, rig og silkeblød mod ganen, en smag af friske hindbær og saltet mørk chokolade.
Denne Cabernet Franc-baserede rødvin, giver en god mulighed for en kombination med grillet kød og grøntsager.